top of page

Fabel

DROPS Fabel je četverostruko superwash predivo, zbog čega se može strojno prati i jednostavno je za održavanje. Izdržljivo je kao što i treba biti vuna za sokne. U usporedbi s uobičajenim  predivima za sokne DROPS Fabel je ispreden od mekše vune, što ga čini nevjerojatno svestranim predivom koje se može koristiti za mnogo više toga od sokni – isprobajte ga za odjeću za bebe!

Sastav: 75% vuna, 25% poliamid
Debljina niti: grupa A
50 g = 205 m
Preporučena debljina igala: 3 mm
Napetost pletiva: 10 x 10 cm = 24 oč. x 32 r

Strojno perivo na nježnom programu 40°C

Ne upotrebljavajte omekšivač. Sušite u vodoravnom položaju.
 

eks-4-2.jpg

S najvećom paletom boja u DROPS-ovom asortimanu, predivo DROPS Fabel raspoloživo je u tri različita tipa nijansi: uni colour, izbor jednobonih nijansi; print, gdje se svaka nijansa sastoji od različitih boja koje se ponavljaju određenim redoslijedom i long print, jednako kao i print, ali s duljim dijelovima niti u svakoj pojedinoj boji.

I print i long print nijanse DROPS Fabela proizvedene su metodom nazvanom “fancy dyeing” koja se razlikuje od drugih metoda po tome što u svakoj seriji postoje male razlike u uzorku i nijansi. To nije greška nego dio karaktera prediva.

Imajte na umu da su na slikama prikazani prijelazi boja za male pletene premete, kao što su sokne. Na većim predmetima izgled će biti drugačiji. Proizvedeno u EU.
 


Oeko-Tex® certifikat 25.3.0099

bottom of page