top of page

Uvjeti I Dostava

UVJETI PRODAJE

Uvjeti prodaje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na papillon.com.hr web stranicama. Naručivanjem proizvoda s papillon.com.hr kupac prihvaća trenutno važeće uvjete prodaje koji su navedeni u nastavku. papillon.com.hr zadržava pravo promjene uvjeta prodaje i ne odgovara za gramatičke i ostale greške koje se mogu javiti u opisu proizvoda.

 
NARUČIVANJE

Proizvodi se mogu naručiti preko web shop-a, preko e-maila ili preko telefona. Ukoliko nekog od proizvoda trenutno nema na skladištu, kupca ćemo o tome pravodobno obavijestiti putem e-maila koji je naveo prilikom naručivanja proizvoda. Ukoliko je proizvod kojeg nema na skladištu već plaćen, po dogovoru se narudžba može zamijeniti za drugi proizvod ili izvršiti povrat uplaćenog novca.

DOSTAVA - GLS

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je  dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Dostava GLS-om nije moguća na manje otoke.

Cijena dostave GLS-om unutar Hrvatske iznosi:

 • plaćanje po predračunu - 6,50€

 • plaćanje pouzećem - 8,00€ 

Za dostavu u paket shop ili paketomat na cijenu dostave se naknadno obračunava popust 1,00€. Lokacija paket shopa ili paketomata se unaša u napomenu prije finaliziranja narudžbe. Lokacije Paket shopova i paketomata možete naći na stranicama GLS-a. https://gls-group.eu/HR/hr/trazi-skladiste

DOSTAVA - BOX NOW

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je  dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih uslikati. Dostava BOX NOW je moguća samo preko njihove mreže paketomata. Dostava na BOX NOW paketomate je besplatna za narudžbe preko 40€.

Cijena dostave na BOX NOW paketomate unutar Hrvatske iznosi:

 • do 500 g - 2,00 €

 • do 1000 g - 2,50 €

 • preko 1000 g - 3,00 €


 

DOSTAVA - POŠTA

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Cijena dostave poštom unutar Hrvatske iznosi:

 • do 200 g - 3,40€

 • do 450g - 3,90€

 • do 900g - 4,40€

 • preko 900 g - 7,5€

Za plaćanje pouzećem poštarina se uvećava za 1,00€ (i pošta dodatno naplaćuje uplatu 3,32%, minimalno 0.66€ ).

DOSTAVA - TISAK PAKET

Dostava je moguća i uslugom tisak paket na kioske Tiska i paketomate.
Popis kioska i paketomata možete naći na stranicama tiska:
http://lokator.tisak.hr

Cijena dostave uslugom Tisak paket unutar Hrvatske iznosi:

 • mali paket - 2,79€

 • srednji paket - 3,45€

 • veliki paket - 4,11 €

Plaćanje pouzećem nije moguće

BESPLATNA DOSTAVA

Za narudžbe ututar Hrvatske sa avansnim plaćanjem GLS dostava je besplatna ako je iznos narudžbe bez poštarine preko 80 €, a za narudžbe sa plaćanjem pouzećem dostava je besplatna ako je iznos narudžbe bez poštarine preko 100 €. Za dostavu na GLS paketomat ili paket shop prag za besplatnu dostavu je 10 € niži. Za BOX NOW paketomate dostava je besplatna za narudžbe preko 40€.

OSOBNO PREUZIMANJE

 

Prediva je uz plaćanje putem žiro računa ili gotovinom uz prethodnu najavu moguće preuzeti i u našem uredu u Samoboru, Krešimira Purića 27/2 u radno vrijeme sa strankama (9:00 - 19:00) bez dodatnih troškova.

VRSTE PLAĆANJA I DOSTAVE
PLAĆANJE PUTEM ŽIRO RAČUNA

Nakon narudžbe kupac će putem e-maila dobiti predračun obračunat po cijenama u kunama istaknutim uz svaki proizvod i obračunatom poštarinom. Nakon uplate na žiro račun roba će biti poslana.

PLAĆANJE KARTICAMA

Plaćanje se izvršava direktno na stranici koristeći Braintree online naplatu (podružnica Paypala)

 

PLAĆANJE POUZEĆEM

Nakon narudžbe kupac će putem e-maila dobiti predračun obračunat po cijenama u kunama istaknutim uz svaki proizvod i s obračunatom poštarinom. Roba će biti poslana Hrvatskom poštom ili GLS-om i naplaćena od strane dostavne službe prilikom dostave. Za plaćanje pouzećem Hrvatska pošta naplaćuje dodatnih 3,32% na iznos računa za obradu uplate (minimalno 0,66€). GLS ne naplaćuje dodatno uplatu kod plaćanja pouzećem.

PLAĆANJE PUTEM PAYPALA

Kupac plaća cijenu u preko sustava PAYPAL metodama koje sustav PAYPAL podržava (kreditne kartice, sredstva prethodno prebačena sa tekućeg računa na PAYPAL račun). Plaćanje se provodi nakon slanja ponude i linka za uplatu preko Paypala.

VRIJEME DOSTAVE

Artikli koji su dostupni na skladištu biti će dostavljeni za 3-5 radnih dana. Artikli izrađeni po narudžbi bit će isporučeni za 5-10 radnih dana.

PREDBILJEŽBE

Za sva DROPS prediva primamo i predbilježbe e-mailom, što znači da se bilo koje DROPS predivo, uključujući i ona kojih trenutno nema  u našem web shop-u, osim DROPS You, može naručiti unaprijed. Ponuda se može pogledati na www.garnstudio.com. Nakon predbilježbe kupcu e-mailom šaljemo predračun, a nakon što naručena roba stigne k nama kontaktiramo kupce radi dogovora o preuzimanju paketa. Najmanja količina za narudžbu putem predbilježbe  5 klupaka po boji.

POVRAT ROBE I REKLAMACIJE

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:
  -  isporuka robe koja nije naručena
  -  isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

 

PRIVATNOST PODATAKA

Obaveza nam je poštovati privatnost naših korisnika i kupaca te svih informacija koje su nam dali prilikom narudžbe. Osobni podaci koje korisnik dobrovoljno unese prilikom narudžbe (ime, prezime, broj telefona, email adresa i ostalo) se ni na koji način neće dijeliti trećim osobama i dostupni su samo djelatnicima koji pakiraju i šalju pakete. Obvezujemo se poštovati anonimnost i privatnost svih kupaca. Osobni podaci korisnika, kao što su ime, tvrtka, adresa, telefonski broj, e-mail adresa ili funkcija mogu se prikupljati samo ako korisnik dobrovoljno ispuni obrasce za narudžbu te time prihvati opće uvjete korištenja. Kupac snosi odgovornost za točnost i potpunost unesenih podataka prilikom ispunjavanja obrasca kod kupovine u web dućanu. O bilo kakvih promjenama u vezi s uvjetima privatnosti korisnici će biti obaviješteni pravovremeno elektroničkim putem. Korisnik kod narudžbe sam odgovara za točnost unesenih podataka.

 
Predbiljezbe
bottom of page